dissabte, 16 d’agost del 2008

intensiva...

...ha estat la setmana que he tingut! I aixo que va comencar dimarts! De nou a la feina i sembla com si mai me n'hagues anat... No obstant he rebut un munt de nova informacio que encara estic processant: nous metodes d'evaluacio, nous programes, conferencies interessants, etc.

A casa, el Tomas se'n surt prou be, pero encara no ho te tot controlat. Els menjars de l'Elna per exemple, li deixo preparats. Pero espero que aviat ho fagi ell tot solet :-).

S'em fa extrany pensar que d'aqui a 2 mesos l'Elna ja comencara la guarderia. La veig tan petita!! A mes alguns dies hi haura de ser de les 08.00 a quasi les 17.00, son moltes hores!!! Per sort els divendres no treballare, pero haure d'estudiar o sigui que algunes hores tambe hi anira, pero poques.

I la majoria de vosaltres encara deveu ser de vacances, sense conectar-vos als ordinadors i gaudint del solet mediterrani. Aqui ja es com si fos la tardor i plou quasi cada dia. Va be per la gespa pero no per l'esperit!

Per cert, canviant de tema, avui al diari ensenyaven una foto de l'equip espanyol de tenis en la que tots s'estiraven els ulls amb els dits, fent-se els xinos. Pel que sembla la foto va ser feta l'abril passat i acompanyava el text "ja som a punt pels Jocs Olimpics" a la pagina web de la federacio. Bastant penos, la veritat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola: no era l'equip de tenis sino el de basquet i era una foto sense cap mala intenció que els mateixos xinesos han reconegut que no els ofén. A vegades, quan no hi han notícies es magnifica una cosa que no te més importància. Jo havia vist la foto abans de la polèmica i no em va semblar cap penositat.
Tens un maridet que és un sol doncs no es facil guardar l'Elna tot el dia...Si, ja se que és de tots dos...

Anònim ha dit...

Rectifico: també han estat els tenistes. Acabo de veure la foto. però em ratifico en el que he dit abans: es una xorrada no agresiva

Finestreta ha dit...

Paciència amb la pluja... I bona sort amb la reempresa de la feina!!!

Anònim ha dit...

Benvinguda de nou, felicitats per la feina i per tenir un marit tan trempat.