dimarts, 16 de juny del 2009

fins al capdamunt!

...Per no dir una altra cosa perque queda lleig.
Avui he anat a veure el prefecte de la Facultat d'hispàniques de la Univ. d'Estocolm per veure quant em falta estudiar per després poder-me dedicar a la pedagogia exclusivament i treure'm d'una vegada aquest títol.
Doncs ara ve lo bo: el tio em diu que el que havia d'haver fet és contactar-los abans d'haver-me posat a fer els cursos que ja he fet perquè ells me'ls haguessin convalidat, tenint en compte que tinc una llicenciatura cursada a Espanya.
Abans de comencar els estudis, ja ho vaig preguntar a la Universitat de Dalarna on he estudiat durant tot aquest curs. Però ells em van dir que no, que si no havia fet filologia, no hi havia res a convalidar.
Com pot ser que diguin diferents coses depenent de la Universitat on et dirigeixis?
TOTAL: tot i que com diuen els castellans, "el saber no ocupa lugar", m'han vingut a dir que aquest any que he estat estudiant me l'hagués pogut estalviar...
Com deia al comencament, n'estic fins a un cert lloc de tota aquesta historia. Se'm passen les ganes de seguir estudiant, i al mateix temps penso que el millor potser seria fer tota la carrera de magisteri com qualsevol suec i dedicar-me a estudiar 4 anys, sense treballar, perque agafant dreceres m'esta sortint tot al revés de com voldria!
I de la feina no m'han dit res encara.
Pero avui, per sort, ha sortit el sol. :-)

5 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Això es una gran putada , amb tot el perdo de la paraula però es una gran putada.
Sort almenys amb la feina

Noemí ha dit...

Osti, sembla la típica cosa que et passaria aquí! Quina ràbia! Però vaja, com ja has dit, el saber no ocupa lugar... I que bé que ja hagi sortit el sol!

salvador ha dit...

I això passa a Suècia paradigma del benestar i de la competència??
Cada vegada ens assamblem més en el prus de les coses, els funcionaris ignorants, etc.

Maite G. ha dit...

Que surti el sol es una bona notícia!!! Com ja vas dir l'altre dia el sol reconforta, encara que nosaltres a vegades en tenim un xic massa. Està fent molta calor per el Maresme.
M'has deixat molt parada amb la poca serietat que donen les informacions. Perdre un curs deu fer una mica de ràbia, encara que segurament deus haver après moltes coses.

Anònim ha dit...

Hola Anna, sóc el David Vidal (ex-alumne de l´ERE). El teu germà va parlar amb la meva germana i li va explicar que tenies un Blog. Si vols em pots esciure al meu e-mail: 33053dvs@comb.cat