dilluns, 6 de desembre del 2010

Goteborg

Divendres al vespre vaig viatjar cap a Goteborg, per rebre-li visita a ma cunyada. Una estada curta, perquè diumenge al matí ja tornava a agafar el tren cap a Estocolm. Dissabte vam passejar pel centre, i després tota la tarda al parc d'atraccions de la ciutat, Liseberg, que és el més gran de Suècia (i jo crec que  més petit que el del Tibidabo). La gràcia, però, no estava en les atraccions, que la gran part és tancada durant l'hivern, sinó en el mercat tradicional de Nadal, i, sobretot, la il.luminació. Com podeu veure a la foto, els arbres estan literament folrats amb llumetes. Des d'un punt de vista mediambiental, no em sembla massa bé, però és molt bonic de veure! A més, tot estava nevat i de fet va estar nevant, el que encara feia més nadalenc l'ambient. Per cert, com ja és habitual per tot arreu on viatjo, vaig sentir catalans.
Aquí també seguim amb neu... Quines ganes que tinc d'anar cap a Bcn!

4 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Cada any marxem uns dies a França per fi d'any per poder gaudir dels mercats de Nadal, aquí se'n fan molt pocs.

marijose ha dit...

M'agrada aquesta il.luminació. Potser com dius tu medioambientalment no és massa correcta, però hauries de veure la de Barna. Cada any és més penosa; al menys per al meu barri. I la del poble de L'Estany pots comptar sent un poble petit el presupost no dóna per massa. Però sent Nadal es perdona tot.

salvador ha dit...

Hi ha hagut resó a Suècia de la vaga de controladors espanyols just en ple pont de la constitució i que ha acabat amb la militarització de tots ells?
Milers i milers de persones han perdut les seves vacances.
Molt maca la il·luminació que ens ensenyes.

... ha dit...

Ah, Liseberg... hi vam anar quan vam visitar Göteborg a l'estiu del 2008 abans de marxar de Linköping i la veritat és que ens ho vam passar com nens petits. Jo diria que vam pujar a totes les atraccions i en algunes diverses vegades. Si algun dia tornem a la ciutat segur que ens hi passem.
Salut !