dissabte, 21 de maig del 2011

Anti-què?

Petit post només per dir-vos que aquí a Suècia no s'ha sentit a dir, ni s'ha llegit als diaris, ni s'ha vist per la televisió RES del que ha estat passant aquests dies a Madrid i a Barcelona. Ni una trista línia provinent de l'Agència TT, ni cap comentari del corresponsal pertinent. El que sé ho sé pel poc que he llegit de El País i L'Avui per Internet.
Sabem més coses del que passa a la India que del què passa al Sur d'Europa, sempre i quan no hi hagi alguna relació directa amb Suècia (turistes, empreses, polítics).
És clar que tampoc no crec que s'expliquin massa coses del que passa a Suècia a Catalunya, oi?
En canvi, del que sempre estem al dia és del que succeeix a Estats Units...

3 comentaris:

Garbí24 ha dit...

vaja....que som poca cosa i que no val la pena parlar de nosaltres....ja veuras quan siguem independents.......d'estats humids ni se'n parlarà.
Bona cap de setmana, aqui estem reflexionant.

Maria ha dit...

Això passa a molts llocs... Aquí a Holanda he hagut de buscar molt per trobar-ne un article al diari Volkskrant (que podríem qualificar d'equivalent a El País), i m'ha semblat força poc treballat.

... ha dit...

i sorprenentment quan vius a estats units del que passa aquí (campanya d'obama, mort del bin laden, etc...) se'n fa més ressó a Europa que aquí.