dimarts, 10 de maig del 2011

salta!

Ja sabeu què diuen... "No diguis mai d'aquesta aigua no en beuré!".
En els quasi quatre anys que fa que vivim aquí, hem vist com mica en mica a cada jardí anaven apareixent, com bolets, aquest tipus de llits elàstics que veieu a la foto. De primer em semblaven una aberració, per la lletjor i perque ocupen molt d'espai. Pensava més aviat que era una moda passatgera, una mica tonta. Però a mida que les nenes s'han fet grans i han pogut provar, a casa d'amigues, això de saltar, ens hem anat convencent de que és una bona inversió. Les nenes -i perque no diro, nosaltres a vegades també- s'ho passen bomba, a la vegada que fan exercici, mentre nosaltres podem dedicar-nos a altres coses o saltar amb elles, que també ho troben molt divertit.
Total, hem encarregat un d'aquests llits elàstics i ens el portaran aquesta setmana. La foto l'he treta de la pàg. de la botiga, quan estigui instal.lada al jardí, ja us l'ensenyaré.
I a Catalunya, també ha arribat aquesta moda?

Foteses:

M'agrada que per fí tornem a tenir primavera i... 20 C!
No m'agrada haver d'estar treballant dins de casa quan podria estar fora llegint un llibre i prenent el sol.

5 comentaris:

Ken Solver ha dit...

Aquí no solem tenim jardí. I qui en té es fa una piscina.

El porquet ha dit...

Mmm de moment només ho trobem a les firetes de Festa Major. Els jardins, com diu en Harry, s'utilitzen per a les piscines d'estiu (malbaratament d'aigua en un país en que no n'anem pas sobrats).

Garbí24 ha dit...

Fa tres anys veig veure a Noruega que molt agent les tenia, aquí encara no ha arribat la febre, però hi ha qui ja la té. Els petits de casa ja fa temps que demanen.....però és el que dius tu, és molt gran i per anar bé al'hivern s'hauria de desmontar. De moment amb la piscina ja es conformen

Thera ha dit...

Doncs a casa els nens també me'l demanen aquest artilugi, per aquí n'he vist algun en algun jardí, ara al Decathlon estan de moda. Suposo que és una excusa més per moure's i estar a fora. De moment no en tenim, però clar, no podem dir-ho no que d'aquesta aigua no en beure'm!

montserratqp ha dit...

Aqui a West Cork, quasi tothom amb criatures en te. Com tu, els trobo lletgissims pero comenCo a pensar que al petit M li aniria molt be...i a mi tambe.