dilluns, 7 de novembre de 2011

H

La nostra casa té forma de "H", tot i que el pal del mig és més llarg que els del costat, però perquè us en feu una idea. A la part horitzontal hi ha l'entrada, la cuina, el menjador o sala d'estar i una mica de passadís. A la part dreta, dues habitacions i dos banys, a la part esquerra, dues habitacions i un safareig.
Fins ara, les dues nenes compartien habitació per dormir (ala dreta) i per jugar (ala esquerra). Però aquest cap de setmana hem fet el gran canvi: la Júlia feia setmanes que deia que volia tenir una habitació per ella sola i per això hem traslladat els seus bàrtols al que abans era la sala de jocs. Evidentment, moltes de les coses que hi havien allà han anat a parar a l'habitació de l'Elna.
Sembla que funciona prou bé, tot i que l'Elna tenia en un principi certes reticències a dormir sola.
Jo vaig compartir habitació amb ma germana durant aproximadament 20 anys al pis de Barcelona, però a la casa de Moià podiem tenir cadascuna la nostra habitació i m'encantava!

Canviant de tema: és increïble la "calor" que està fent a Estocolm. Portem una setmana sense baixar de 0 C i sembla ser que durarà com a mínim una setmana més. Durant el dia som a 10 C!!! De manera que porto dos caps de setmana treballant al jardí (no ho hagués pensat mai que ho podria fer en ple mes de novembre) i ja he enllestit un rabatt més (zona aixecada per les flors/plantes). Així la feina pesada ja està feta i a la primavera només hauré de plantar.
Ara bé, a les 16:30h ja haig de plegar  perquè sinó no m'hi guipo!

2 comentaris:

garbi24 ha dit...

una habitació per un mateix en edad de creixement és un luxe, jo vaig compartir habitació amb un germà més gran fins a independitzar-nos i sense problemes, però reconec que sol s'està millor.
Per si et serveix de consol aquí estem d'aigua fins les orelles. Ah i no et vull sentir quan arribi el fred.....shhhh.
Bona setmana

Noemí ha dit...

Doncs sí, vam compartir habitació durant molts anys i la veritat és que era un pal! :-D A més ara que hi penso era una habitació bastant petita... Però vaja, crec que també t'ensenya coses, no?