dimecres, 7 de març del 2012

desconexió

Totalment desconectada de la feina i parcialment dels estudis. Així he estat aquests dies als alps suïssos, on el temps ha realment acompanyat la nostra estada. Un paisatge preciós, cap massificació, solet, exercici... L'Elna i una de les seves cosines, encara una mica petites per gaudir -i deixar-nos gaudir- de les pistes, però ho hem de veure com una inversió: van fer una mica de cursets i tenint en conte que comencen als 4 anys, esperem que quan en tinguin 8 baixin ja millor que els seus pares. ;-)
També he pogut comprovar que generalitzant, els suïssos són fins i tot més capquadrats que els suecs, i això que viuen més a prop de l'equador que nosaltres! Fixeu-vos que subratllo la paraula "generalitzant" perquè no sóc massa partidària d'estereotipar a la gent segons el seu origen o lloc de residència, però un cert aire en l'ambient (sobretot a nivell de serveis: aeroport, restaurant, hotel) sí que es fa notar.
En tot cas, aquí us deixo algunes fotografies d'aquests dies. Ei! fetes amb l'Iphone, o sigui que la qualitat no és massa bona.







3 comentaris:

Garbí24 ha dit...

no ensenyem massa als petits que ens passaran al davant molt aviat....
bona desconnexió

nerona ha dit...

nena, qines fotos!! quina enveja... tot i que jo m'haig de posar les piles amb l'esquí sinó si que em passaran aviat al davant!! bé, encara em queda una mica de temps! :)

Que bé que va desconectar de tot plegat!

salvador ha dit...

Estic content de que ho hagis pasat tan bé i et desitjo una bona tornada. Espero que la "conexió" sigui ràpida i poc traumàtica.