dilluns, 4 de juny del 2012

estiu o tardor?

Dissabte va ser el dia de juny amb la temperatura màxima més baixa dels últims 84 anys a Estocolm. No vam passar dels 5 graus en tot el dia. Fins i tot vam encendre el foc! A part, va estar plovent des de divendres de matinada fins ahir que parava de tant en tant.
També era el dia de la marató d'Estocolm i ja us podeu imaginar als pobres que malgrat tot van participar-hi, ben congeladets. En aquest enllaç podeu veure un video de 4 minuts per fer-vos en una idea i perquè veieu que no exagero!
Avui fa més o menys el mateix temps però al menys hem pujat a 15 graus.
Sabeu què és el pitjor de tot? Doncs que per molt que l'estiu s'endarrereixi, la tardor no començarà pas més tard i, conseqüentment, el periode estiuenc d'aquest any es farà molt curt, almenys pels que es quedin per aquestes contrades.  Nosaltres ens assegurem uns dies de calor baixant a Catalunya! ;-)

3 comentaris:

Kuroi Neko ha dit...

La veritat és que amb el panorama que hi ha per aquí cada vegada em crida més l'atenció emigrar cap a un país civilitzat i desenvolupat com Suècia. Però el tema del clima, em tira enrere.
Esperem que l'estiu no es faci molt de pregar per allà! :)

Garbí24 ha dit...

ara per ara no et creguis que aquí estem millor...avui he portat als nens a les fires i amb màniga llarga i paraigües. Tot arribarà, encara que potser un pel tard

Portes i finestres de la Neus ha dit...

M'imagino que ja en teniu ganes d'escalforeta i solet mediterrani oi? La veritat és que tant el clima com la gastronomia nostra són molt apreciats, però de vegades els canviaria per no suportar incompetents polítics estafadors com els que hi ha aquí. Em fa vergonya tenir el que tenim en aquest camp. A Espanya perquè és un país de cabra i pandereta, a Catalunya perquè tenim una colla de covards que no tiren endavant d'una vegada per totes la llibertat de la nostra terra.